Γιατί σε εμάς
  • Γιατί είμαστε εξειδικευμένο φροντιστήριο θετικών επιστημών, σκεφτόμαστε θετικά και δημιουργούμε θετικούς ανθρώπους που αποδίδουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και καταστάσεις. Θα δεις διαφορά μεγάλη τώρα αλλά και στο μέλλον.
  • Γιατί ο τρόπος διδασκαλίας είναι μοναδικός και υπερέχει άλλων. Οι παλαιότεροι μαθητές μας είναι η καλύτερη διαφήμιση αυτού. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του. Μόλις προσαρμοστείς σε αυτόν, θα σε ενθουσιάσει η αμεσότητα και η ταχύτητα εμπέδωσης της ύλης. Μιλάμε στην καρδιά και στο μυαλό σου. Μόνο αν συμμετάσχεις σε αυτό θα καταλάβεις τι εννοούμε. Ενδεικτικά αναφέρουμε το ότι επενδύουμε στη συμμετοχή σου και στην κατασκευή ασκήσεων μαζί με τον καθηγητή σου. Αυτό θα απογειώσει την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου. Και αυτό είναι υπόσχεση.
  • Γιατί αν παρακολουθήσεις από νωρίς το βασικό μας πρόγραμμα σπουδών, σου εγγυούμαστε την επιτυχία σου.
  • Γιατί σου παρέχουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο αναγνωστήριο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εκτός των διδακτικών ωρών για να διαβάσεις ή να συμπληρώνεις φύλλα εργασίας, έχοντας δίπλα σου τους καθηγητές σου για τυχόν απορίες , σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού και ψυχολογικής υποστήριξης. Σε αυτή σου την προσπάθεια, μαζί μας, δεν θα νοιώθεις μόνος.
  • Γιατί από το γυμνάσιο αρχίζει η σωστή προετοιμασία και αν δεν το έκανες θα σε βοηθήσουμε να το κάνεις τώρα. Δημιουργούμε ολιγομελή τμήματα, ώστε να κινείσαι ως άτομο και όχι ως μάζα.
  • Γιατί βοηθάμε τους γονείς στα δίδακτρα χωρίς να διαπραγματευόμαστε την ποιότητα. Επίσης τουλάχιστον 1 φορά ανά σχολικό έτος γίνετε ανοικτή συζήτηση μεταξύ γονέων και του ειδικού παιδοψυχολόγου.
  • Γιατί σου παρέχουμε εκπαίδευση και παιδεία με καθηγητές που αξίζει τον κόπο να συνεργαστείς μαζί τους. Ποιότητα μαθήματος = επιτυχία στην σχολή της επιλογή σου και όχι όπου να΄ ναι.
  • Γιατί θα έχεις καθημερινή πρόσβαση σε προηγούμενες γνώσεις, ώστε να λύνεις τις όποιες απορίες σου, στο χώρο μάθησης, απαραίτητη προϋπόθεση για την σίγουρη επιτυχία σου στις πανελλαδικές, εισαγωγικές και όποιες άλλες εξετάσεις. Ακόμη και αν σε κρατήσει στο σπίτι μια ελαφριά αδιαθεσία, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα ζωντανά μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σου.
  • Γιατί πέραν του κανονικού προγράμματος σπουδών, σε ενισχύουμε με ιδιαίτερα μαθήματα πριν από τα ενδοσχολικά διαγωνίσματά σου (δωρεάν) αλλά και πριν τις απολυτήριες εξετάσεις της τάξης σου.
  • Γιατί θα συμμετάσχεις σε διαγωνίσματα πανελλαδικού τύπου (για όλες τις τάξεις του λυκείου και γυμνασίου) που διορθώνονται από δυο καθηγητές, ο ένας εκ των οποίων είναι καθηγητής από άλλη πόλη, εξασφαλίζοντας αντικειμενικότητα και όχι βαθμούς που καταβαραθρώνονται στις πανελλαδικές, εισαγωγικές ή όποιες άλλες εξετάσεις. Έτσι, οι μαθητές μετρούν τις δυνάμεις τους και παλεύουν για το καλύτερο.
  • Γιατί πέραν όλων των παραπάνω, θα ανακαλύψεις περισσότερους λόγους όταν αποφασίσεις να ενταχθείς στην ομάδα του φροντιστηρίου μας. Όλοι οι καθηγητές δεν είναι ίδιοι. Όπως επίσης και οι τρόποι μετάδοσης της γνώσης.

Επισκεφθείτε μας για πληρέστερη ενημέρωση.

Εκ μέρους των καθηγητών του φροντιστηρίου μας, ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

Ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και να είστε μαχητές και πρωταγωνιστές της ζωής σας.

Φροντιστήριο ΡΑΓΚΟΣ | Δίνουμε ώθηση στις δυνάμεις σου.