Μήνυμα Διεύθυνσης

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του φροντιστηρίου μας την οποία και ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμη. Είναι ένας τρόπος ώστε να έχετε μια πρώτη γνωριμία μαζί μας , να πληροφορηθείτε για τις επιδιώξεις μας, τον τρόπο λειτουργίας μας αλλά να έχετε και ένα ιστότοπο από τον οποίο θα ενημερώνεστε για τα εκπαιδευτικά νέα έγκυρα, έγκαιρα και υπεύθυνα απευθείας από την πηγή αυτών που είναι το υπουργείο παιδείας.

Πολύ χρήσιμη είναι η εφαρμογή, μέσω της οποίας βρίσκετε άμεσα τις λύσεις των θεμάτων των μαθημάτων για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Γ΄ λυκείου, λίγο μετά το πέρας αυτών. Κάτι το πρωτοποριακό για την πόλη του Βόλου που το ξεκινήσαμε το 2018, ως προσφορά προς όλους τους μαθητές και καθηγητές της πόλης και του νομού μας και το οποίο επαληθεύετε από τα στοιχεία επισκεψιμότητάς της.

Όσον αφορά το διδακτικό μας έργο. Καταρχήν θα θέλαμε από καρδιάς να σας εξομολογηθούμε πως σεβόμαστε τον αγώνα όλων των μαθητών μας για την απόκτηση γνώσης, παιδείας και σωστής εκπαίδευσης. Όπως και την αγωνία τους για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Σεβόμαστε όμως και τις στερήσεις των γονιών τους, που θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους.

Σας διαβεβαιώνουμε λοιπόν πως ώρα με την ώρα και σε κάθε μάθημα, εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας σαν να επρόκειτο να δώσουν εξετάσεις την επομένη. Τους θέλουμε ετοιμοπόλεμους, ώστε να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους δίνοντας εμείς πρώτοι το παράδειγμα με τον τρόπο διδασκαλίας μας που αποσκοπεί στην άμεση αντίληψη των νέων εννοιών χωρίς πολύ κόπο αλλά και στις συμβουλές προς αυτούς, προκειμένου να τους οδηγήσουμε από τον μικρόκοσμό τους σε έναν μεγαλύτερο, στην κοινωνία. Μπορεί εμείς οι καθηγητές, να τους φερόμαστε μερικές φορές σαν γονείς, αλλά έτσι νοιώθουμε. Ότι είναι παιδιά μας.
Στο κάτω – κάτω δεν αξίζει τίποτα λιγότερο σε έναν νέο άνθρωπο που θέλει να είναι πρωταγωνιστής στη ζωή του.

Διαθέτουμε μια ισχυρή ομάδα πραγματικά έμπειρων καθηγητών με επιτυχημένη πορεία στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Όλοι μας έχουμε ενστερνιστεί τη διαχρονικά βασική μας επιδίωξη: να εκπαιδεύουμε γενιές σκεπτόμενων, ανεξάρτητων και πετυχημένων μαθητών. Τα αυριανά ικανότατα και περιζήτητα στελέχη του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα. Τους αυριανούς επιτυχημένους επιστήμονες. Γι’ αυτό κανείς μας δεν αντιμετωπίζει το μάθημά του ως μετάδοση μιας στείρας γνώσης , αλλά εστιάζει σε αυτό ως φιλοσοφία και τρόπο σκέψης, που κατακτάτε με ισχυρές βάσεις, συνεχή τριβή και αναζήτηση. Έτσι προσφέρουμε ποιοτικό μάθημα, συνέπεια του οποίου είναι η δημιουργία συγκροτημένης σκέψης των μαθητών μας. Οπότε αβίαστα έρχεται η επιτυχία τους στις σχολές πρώτης επιλογή τους και όχι όπου να΄ ναι. Αρκεί από όσο το δυνατό νωρίτερα να γίνουν μέλη της ομάδας του φροντιστηρίου μας.

Τέλος να είστε σίγουροι πως δεν θεωρούμε ότι είμαστε ένα ακόμα φροντιστήριο, ανάμεσα σε τόσα αλλά. Τα αριστεία, ακόμη και για τους θεωρητικά μέτριους μαθητές, δεν έρχονται μόνα τους. Έρχονται από τα θρανία εκπαίδευσης αυτών που προετοιμάζονται από νωρίς, εδώ μαζί μας. Αυτό που λέμε είναι αυτό που κάνουμε και θα το διαπιστώσετε εν καιρώ.


Επισκεφθείτε μας για πληρέστερη ενημέρωση.

Εκ μέρους των καθηγητών του φροντιστηρίου μας, ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

Ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και να είστε μαχητές και πρωταγωνιστές της ζωής σας.

Φροντιστήριο ΡΑΓΚΟΣ | Δίνουμε ώθηση στις δυνάμεις σου.