Καλοκαιρινή εκπαίδευση

Είμαστε εξειδικευμένο, στις θετικές επιστήμες φροντιστήριο και λειτουργούμε με 4/μελή τμήματα μαθητών. Παραδίδουμε τα γνωστά σε όλους καλοκαιρινά μαθήματα προετοιμασίας για την επόμενη τάξη, κυρίως για τους μαθητές προς Α΄, Β΄ & Γ΄ λυκείου των Γε.Λ & Επα.Λ. Το καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί το πολύ 6 εβδομάδες ( 2 εβδομάδες του Ιουνίου, 3 του Ιουλίου και 1 εβδομάδα η τελευταία του Αυγούστου) και εξαρτάται από την τάξη που θα παρακολουθήσει ο μαθητής την επόμενη σχολική χρονιά.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε περιληπτικά, τί εννοούμε λέγοντας καλοκαιρινή εκπαίδευση μαθητών κυρίως πάνω στα μαθηματικά και κατ΄ επέκταση στα μαθήματα φυσικών επιστημών και που αυτή αποσκοπεί.

Στο φροντιστήριό μας έχουμε ένα στρατηγικά σχεδιασμένο πλάνο εκπαίδευσης, που ξεκινά μετά την ολοκλήρωση του σχολικού έτους. Αφορά μαθητές που θα φοιτήσουν στην α γυμνασίου μέχρι και γ λυκείου.

Η διαδικασία της καλοκαιρινής εκπαίδευσης γίνεται με βάση συγκεκριμένες μεθόδους και αποσκοπεί στην επίδραση, με συγκεκριμένο τρόπο, στη σκέψη και στο χαρακτήρα του μαθητού. Είναι δηλαδή μια συστηματική και οργανωμένη διαδικασία αγωγής και μάθησης.

Έτσι αποκτώνται συγκεκριμένες γνώσεις, αναπτύσσονται δεξιότητες. ικανότητες και διαμορφώνονται αξίες (υπευθυνότητα, κ.τ.λ). Συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της ευφυΐας, ξυπνά το ενδιαφέρον των μαθητών και την αγάπη τους για γνώση με αποτέλεσμα να αποκτήσουν κριτική σκέψη και αυτοπεποίθηση.

Εξειδικεύοντας κάπως τα παραπάνω σας δίνουμε ένα πλάνο εκμάθησης, μέσω της καλοκαιρινής εκπαίδευσης, πάνω στα μαθηματικά στη γνώση και αφομοίωση των οποίων στηρίζονται όλα τα θετικά μαθήματα. Το ίδιο πλάνο ισχύει για τη φυσική, χημεία και νεοελληνικά, με περιορισμένες ώρες μαθημάτων.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Δημιουργούμε κάθε χρόνο ένα τμήμα αριστείας, μαθηματικών, για μαθητές έκτης δημοτικού.

Δημιουργούμε επίσης και τμήμα παράδοσης όλων των βασικών μαθημάτων πέμπτης & έκτης δημοτικού, από εξειδικευμένους, στο αντικείμενο σπουδών τους, καθηγητές.


ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Πραγματοποιούνται ταχύρρυθμα μαθήματα μαθηματικών (στάδιο 1ο) για μαθητές που τελειώνουν την Γ γυμνάσιου, το αργότερο. Είναι ειδικά μαθήματα ενδυνάμωσης και πλήρους επανάληψης πάνω στην ύλη που θα χρειασθεί στις επόμενες τάξεις, στα υπόλοιπα θετικά μαθήματα και ειδικά στη Γ Λυκείου. Ο υπεύθυνος καθηγητής των μαθηματικών επιλέγει, κάθε χρόνο, το ποια ύλη θα διδάξει και με ποια σειρά. Από αυτό το στάδιο και μετά ο μαθητής αρχίζει να συνειδητοποιεί το τι θα επακολουθήσει στο Λύκειο και θα μεταβεί σε αυτό με άλλον αέρα. Η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό του ανεβαίνει κατακόρυφα. Το εγγυόμαστε. Εμπιστευθείτε μας και ακολουθείσθε τα επόμενα δυο στάδια. Εδώ προτείνουμε να παρακολουθήσετε κατά τον ίδιο τρόπο: φυσική, χημεία και νεοελληνικά, με περιορισμένες ώρες μαθημάτων.


Α ΛΥΚΕΙΟΥ

Πραγματοποιούνται ταχύρρυθμα μαθήματα μαθηματικών (στάδιο 2ο) για μαθητές που τελειώνουν την Α Λυκείου. Είναι ειδικά μαθήματα ενδυνάμωσης και πλήρους επανάληψης πάνω στην ύλη που θα χρειαστεί στις επόμενες τάξεις, στα υπόλοιπα θετικά μαθήματα και ειδικά στη Γ Λυκείου. Αποτελεί συνέχεια του 1ου σταδίου και ο μαθητής θα αρχίσει να έχει άποψη για αυτά που διδάσκεται, στο σχολείο ή στο φροντιστήριο μας.
Εδώ προτείνουμε να παρακολουθήσετε κατά τον ίδιο τρόπο: φυσική, χημεία και νεοελληνικά, με περιορισμένες ώρες μαθημάτων.


Β ΛΥΚΕΙΟΥ

Κατά την φοίτησή του, στην Β΄ λυκείου ο μαθητής παρακολουθεί και το 3ο στάδιο των ταχύρρυθμων μαθημάτων που προαναφέρθηκαν, σε ξεχωριστή ώρα από το βασικό πρόγραμμα μαθημάτων της Β λυκείου. Την όποια νέα γνώση θα την εκλαμβάνει ως φυσιολογική συνέχεια αυτών που ήξερε. Θα καταλάβει το πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Από εδώ και πέρα απλά περιμένει τις πανελλαδικές, εισαγωγικές εξετάσεις. Αν μας εμπιστευτείτε, εσείς οι γονείς θα μείνετε έκπληκτοι για το τι είναι ικανό να κάνει το παιδί σας στα θετικά μάθημα. Το εγγυόμαστε.

προσοχή

Στα μαθήματα αυτά το 80% της επιτυχίας τους είναι το πως και τι παρουσιάζει ο καθηγητής στα παιδιά και όχι κάποιες ασκήσεις για να περάσει η ώρα ή απλά να λέμε πως κάνουμε καλοκαιρινά. Μην τα εκλαμβάνετε έτσι. Είναι ειδικού τύπου μαθήματα που οδηγούν , χρόνια τώρα τους μαθητές μας στη σχολή της επιθυμίας τους. Θα μας θυμηθείτε όταν θα σας λέει το ποσό χρήσιμα ήταν ακόμη και ως φοιτητής/τρια. 100%.


Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

Όταν ο μαθητής τελειώσει και με τις ενδοσχολικές εξετάσεις, της Β λυκείου ξεκινάμε καλοκαιρινή προετοιμασία για Γ΄ λυκείου. Αυτή έχει διάρκεια 6 εβδομάδες.


Θέλετε περισσότερα; Ενημερωθείτε από κοντά. Ακολουθήστε το μοναδικό αυτό πρόγραμμα και θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Εγγυόμαστε, μέσω αυτού την εισαγωγή των μαθητών μας στη σχολή πρώτης προτίμησή τους αλλά και την άριστη πορεία τους σ΄ αυτήν.


Επισκεφθείτε μας για πληρέστερη ενημέρωση.

Εκ μέρους των καθηγητών του φροντιστηρίου μας, ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

Ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και να είστε μαχητές και πρωταγωνιστές της ζωής σας.

Φροντιστήριο ΡΑΓΚΟΣ | Δίνουμε ώθηση στις δυνάμεις σου.