Συμβουλές & τι πρέπει να κάνεις

Το μεγάλο ποσοστό αποτυχίας στις πανελλαδικές, εισαγωγικές εξετάσεις στα δημόσια πανεπιστήμια και η πολυετής εμπειρία μας ως φροντιστές, συνάγουν τα εξής ενδεικτικά συμπεράσματα:

Οι μαθητές της Μέσης Εκπαίδευσης υστερούν σε μαθηματική αντίληψη ενώ αγνοούν πρωταρχικές Μαθηματικές έννοιες. Το γεγονός αυτό επηρεάζει μακροχρόνια και την απόδοση τους στα μαθήματα, που εξαρτώνται από την γνώση αυτών.

Οι γονείς γνωρίζουν πως το καλύτερο για τα παιδιά τους είναι η συμμετοχή τους σε ένα ολιγομελές τμήμα μαθητών, το οποίο να συντονίζετε από ένα καταξιωμένο καθηγητή και το μάθημα να γίνεται κυρίως στο τραπέζι ώστε να εκφράζουν άνετα την όποια απορία τους χωρίς να διστάζουν.

Γιατί να κάνεις και να μάθεις Μαθηματικά από νωρίς:

  • για να αποκτήσεις μαθηματικό τρόπο σκέψης, να «ανοίξει» το μυαλό σου και να διευρύνεις την οπτική και την παρατηρητικότητά σου. αυτά θα σε βοηθήσουν και σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα
  • για να βελτιώσεις άμεσα τις επιδόσεις σου σε οποιεσδήποτε εξετάσεις βρεις μπροστά σου σαν μαθητής και μετέπειτα σαν φοιτητής. Το σύστημά μας δουλεύει. Εγγυημένα.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα:

  • μην επαναπαύεσαι, μη παρασύρεσαι και μη συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από το καλύτερο. πρόλαβε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Το σωστό και ποιοτικό μάθημα έπαψε να είναι απρόσιτο.
  • ενημερώσου υπεύθυνα για τον σωστό –στρατηγικό σχεδιασμό της πορείας σου ως μαθητής. Κινήσου έξυπνα.

Όταν κάποιοι ονειρεύονται επιτυχίες,
κάποιοι άλλοι έχουν ξυπνήσει νωρίς
και προετοιμάζονται για αυτές. Εδώ, μαζί μας.


Επισκεφθείτε μας για πληρέστερη ενημέρωση.

Εκ μέρους των καθηγητών του φροντιστηρίου μας, ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

Ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και να είστε μαχητές και πρωταγωνιστές της ζωής σας.

Φροντιστήριο ΡΑΓΚΟΣ | Δίνουμε ώθηση στις δυνάμεις σου.