Τι προσφέρουμε στον μαθητή μας
  • Ωφελούν, την προσπάθεια των μαθητών οι ανθρώπινες συνθήκες στους χώρους που αυτή συντελείτε, αρκετές ώρες μέσα σε μια ημέρα. Δημιουργήσαμε, λοιπόν ένα άριστο και λειτουργικό περιβάλλον, σε ένα μεγάλο χώρο που συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασσικό στυλ, κάνοντας όλους όσους δουλεύουν μέσα σε αυτόν, να νοιώθουν σαν στο σπίτι τους. Εδώ οι μαθητές κάνουν την περισσότερη δουλειά, ώστε να έχουν χρόνο για επαναλήψεις στο σπίτι, με αναλυτικές σημειώσεις αλλά και ελεύθερο χρόνο.
  • Θέλουμε ποιοτικό μάθημα για τα παιδιά μας, γιατί η ποιοτική γνώση είναι δύναμη. Γι’ αυτό διαμορφώσαμε ένα απλό, κατανοητό και οργανωμένο διδακτικό σύστημα, το οποίο έχει πάρει την σημερινή του μορφή έπειτα από την επικρότησή του από πλήθος μαθητών μας και σημερινών καταξιωμένων επιστημόνων, ώστε η νέα γνώση να αφομοιώνεται άμεσα και χωρίς πολύ κόπο.
  • Η τεχνολογία στα καλύτερά της. Προσφέρουμε , με τρόπο μοναδικό, διαδικτυακά μαθήματα στους μαθητές μας όποτε αυτό είναι αναγκαίο, αλλά και σε μαθητές άλλων πόλεων της Ελλάδος. Η αφοσίωση στους μαθητές μας και η υπευθυνότητα προς τους γονείς τους, μας οδήγησαν στο να καθιερώσουμε ομαδικές συζητήσεις μεταξύ γονέων ή μαθητών με συντονιστή ειδικό ψυχολόγο εφήβων, συνεργάτη του φροντιστηρίου μας. Οι συναντήσεις γίνονται μια φορά τον μήνα είτε με φυσική παρουσία όλων είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, αν και όταν κριθεί απαραίτητο.
  • Συμμετέχουμε σε διαγωνίσματα πανελλαδικού τύπου (για όλες τις τάξεις του λυκείου και γυμνασίου) που διορθώνονται από δύο καθηγητές, ο ένας εκ των οποίων είναι καθηγητής από άλλη πόλη, εξασφαλίζοντας αντικειμενικότητα και όχι βαθμούς που καταβαραθρώνονται στις πανελλαδικές, εισαγωγικές ή όποιες άλλες εξετάσεις. Έτσι, οι μαθητές μας μετρούν τις δυνάμεις τους και παλεύουν για το καλύτερο.
  • Η φιλοσοφία του φροντιστηρίου μας, φέρνει τις επιτυχίες των μαθητών μας. Γι’ αυτό λειτουργούμε με τμήματα 4/μελή. Μικρή, ευέλικτη και συμπαγής ομάδα, για σίγουρο αποτέλεσμα, ώστε να γίνουν οι αδύναμοι μαθητές καλοί και οι καλοί άριστοι. Και αυτό είναι γεγονός.

Επισκεφθείτε μας για πληρέστερη ενημέρωση.

Εκ μέρους των καθηγητών του φροντιστηρίου μας, ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

Ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και να είστε μαχητές και πρωταγωνιστές της ζωής σας.

Φροντιστήριο ΡΑΓΚΟΣ | Δίνουμε ώθηση στις δυνάμεις σου.